Ik maak graag zelf chocolademelk.
Nu kun je denken dat doet toch iedereen?
Tuurlijk
niet.
Bij de meesten is chocolademelk bruine suikerblubber. Uit menig apparaat krijg je precies dat. Dus als je het al thuis maakt dan komt het uit een pakje... en dan zit daar in:
Alles wat je nodig hebt om bruine blubber te maken. Maar dan wel lekker zoet.
Oke, echte chocolademelk wordt gemaakt van ,,....,,, houd je vast:
Melk.
Niet van poedermelk met wat cacao en veeeeeel suiker en dan heet water.
Recept voor overheerlijke chocolademelk:
Neem een mok van 250 ml.
Doe in een pannetje 225 ml melk. Breng aan de kook.
Doe ondertussen in je mok:
2 theelepels (met een bergje) cacao, 2 eetlepels suiker en een scheutje melk.
Roer dit glad.
Voeg de kokende melk al roerend toe.
Neem een pak speculaasjes. Sop lekker in de choco en eet op. Drink je choco.
Extra choco?
Klop 250ml slagroom met minstens 3 eetlepels suiker stijf. Doe een schep op je choco en strooi om het af te maken wat cacao over je slagroom.
Extra, extra choco?
Voeg aan je chocolademelk een klein scheutje rum (alleen als je 18 jaar of ouder bent natuurlijk).
Nog meer recepten?
Voor de leukste recepten, met tekeningetjes, op een kaartje, om te versturen, bij een kadootje te doen, voor in je winkel, jouw shop, jouw cadeau-pakketten, om jouw klant de wow ervaring in jouw winkel te laten beleven... SCHRIJF JE IN en vraag de code aan om te kunnen kijken in de shop van Kaartje Bedankt.
Reactie plaatsen
Reacties